За поръчки и запитвания:
    +359 887 269 614
       orders@iveli.bg

ЗА НАС

В Мебелна къща "ИВЕЛИ" ще намерите:

  • Качествени мебели от България;
  • Стандартно и НЕСТАНДАРТНО обзавеждане, по ваши размери и цветове;
  • Голямо разнообразие на мека и корпусна мебел, както и богата гама от цветове и десени;
  • Професионални консултации и БЕЗПЛАТНО изготвяне на проекти за обзавеждане на дома, офиса, хотела;
  • Индивидуален подход към всеки Клиент;
  • КОРЕКТНОСТ;
  • Възможност за покупка на ЛИЗИНГ.

Мебелна къща "Ивели" е създадена през 2004 г. и бързо се наложи на пазара като фирма, която изготвя и реализира комплексни интериорни решения по индивидуален проект.

Ние Ви предлагаме мебелите на български производители, отличаващи се с високо качество и достъпни цени. При нас можете да намерите налично голямо разнообразие от модели, или да поръчате обзавеждане с цветове и дамаски избрани от Вас.

Мебелна къща "Ивели" е единствен представител за град Пазарджик и град София на Мебелна фабрика "Маги Мебел Груп", специализирана в производството на корпусна мебел - стандартна и по поръчка. Заводът е разположен на площ от 4000 кв.м. Високото качество на изделията е гарантирано от най-новите машини и компютърни технологии на немската фирма Holz Her.

Разполагаме и със собствена производствена база за корпусна мебел и предлага всякакъв вид нестандартно обзавеждане - вграждане, запълване на ниши.

Нашата цел е всеки наш Клиент да остане доволен от съвместната ни работа. Стремим се да го постигнем не само с богатата гама от изделия, които предлагаме, но и с допълнителните услуги, които съпътстват всяка продажба и улесняват Вашият избор.

Консултации - Ние ще Ви дадем компетентни съвети, за да постигнете най-удобното, уютно и стилно обзавеждане за вашият дом, офис, магазин, хотел...

Проекти - Нашите служители ще изготвят за Вас ИНДИВИДУАЛЕНБЕЗПЛАТЕН проект, съобразен с Вашето лично усещане за стил и комфорт. Осигуряваме Ви също и безплатно взимане на размери за изработване на нестандартно обзавеждане за гр.София и гр. Пазарджик, където са нашите фирмени магазини.

Транспорт - Осигуряваме транспорт до всяка точка в България по договаряне, а за гр. Пазарджик и гр. София /в рамките на Околовръстното/, където се намират фирмените ни магазини, транспортът е безплатен за покупки на стойност над 500 лв.

Монтаж - Ние разполагаме с квалифицирани служители, които професионално и бързо ще монтират избраното от Вас обзавеждане.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки