ЗА НАС

В Мебелна къща "ИВЕЛИ" ще намерите:

  • Качествени мебели от България;
  • Стандартно и НЕСТАНДАРТНО обзавеждане, по ваши размери и цветове;
  • Голямо разнообразие на мека и корпусна мебел, както и богата гама от цветове и десени;
  • Професионални консултации и БЕЗПЛАТНО изготвяне на проекти за обзавеждане на дома, офиса, хотела;
  • Индивидуален подход към всеки Клиент;
  • КОРЕКТНОСТ;
  • Възможност за покупка на ЛИЗИНГ.

Мебелна къща "Ивели" е създадена през 2004 г. и бързо се наложи на пазара като фирма, която изготвя и реализира комплексни интериорни решения по индивидуален проект.

Ние Ви предлагаме мебелите на български производители, отличаващи се с високо качество и достъпни цени. При нас можете да намерите налично голямо разнообразие от модели, или да поръчате обзавеждане с цветове и дамаски избрани от Вас.

Мебелна къща "Ивели" е единствен представител за град Пазарджик и град София на Мебелна фабрика "Маги Мебел Груп", специализирана в производството на корпусна мебел - стандартна и по поръчка. Заводът е разположен на площ от 4000 кв.м. Високото качество на изделията е гарантирано от най-новите машини и компютърни технологии на немската фирма Holz Her.

Разполагаме и със собствена производствена база за корпусна мебел и предлага всякакъв вид нестандартно обзавеждане - вграждане, запълване на ниши.

Нашата цел е всеки наш Клиент да остане доволен от съвместната ни работа. Стремим се да го постигнем не само с богатата гама от изделия, които предлагаме, но и с допълнителните услуги, които съпътстват всяка продажба и улесняват Вашият избор.

Консултации - Ние ще Ви дадем компетентни съвети, за да постигнете най-удобното, уютно и стилно обзавеждане за вашият дом, офис, магазин, хотел...

Проекти - Нашите служители ще изготвят за Вас ИНДИВИДУАЛЕНБЕЗПЛАТЕН проект, съобразен с Вашето лично усещане за стил и комфорт. Осигуряваме Ви също и безплатно взимане на размери за изработване на нестандартно обзавеждане за гр.София и гр. Пазарджик, където са нашите фирмени магазини.

Транспорт - Осигуряваме транспорт до всяка точка в България по договаряне, а за гр. Пазарджик и гр. София /в рамките на Околовръстното/, където се намират фирмените ни магазини, транспортът е безплатен за покупки на стойност над 500 лв.

Монтаж - Ние разполагаме с квалифицирани служители, които професионално и бързо ще монтират избраното от Вас обзавеждане.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки