УСЛУГИ

ДОСТАВКА НА МЕБЕЛИ

Услугата ТРАНСПОРТ не е включена в цената на мебелите. Цената за доставка е посочена в „Условия на доставка“ и се калкулира автоматично в стойността на поръчката.

Мебелна къща Ивели Ви предлага няколко варианта за доставка.

  1. Може да получите желаните от Вас мебели в някой от нашите фирмени магазини в гр. София или гр. Пазарджик, по предварителна уговорка, като в случая Вие сами транспортирате поръчаните стоки. Ако стоките не са налични в избрания от Вас обект, ние ще ги извозим дотам в рамките на 7 работни дни (за стоки с потвърдена наличност на склад).
  2. Доставка на мебели от Мебелна къща Ивели: 

ГРАД

0-500 лв.

Над 500 лв.

София

15 лв.

БЕЗПЛАТНО

Пазарджик

10 лв.

БЕЗПЛАТНО

 

ОБЛАСТ

0-500 лв.

Над 500 лв.

Софийска, Пазарджишка, Пернишка

35 лв.

30 лв.

Кюстендилска

50 лв.

40 лв.

Пловдивска, Монтанска, Врачанска, Ловешка

60 лв.

50 лв.

Всички останали области

По договаряне

По договаряне

ВАЖНО! Цените за доставка важат при групажен транспорт, със срок на доставка (за стоки с потвърдена наличност на склад):

- до 7 дни – за град Пазарджик

- до 15 дни – за град София

- до 30 дни – за Софийска, Пазарджишка, Пловдивска, Пернишка, Кюстендилска, Монтанска, Ловешка и Врачанска област.

Доставката се извършва до входа на сградата (блока) или вратата на двора. Доставката се получава при отворени врати на товарното отделение на превозното средство! Потребителят се задължава да съдейства при разтоварването от превозното средство на поръчаната от него стока, при липса на заявено качване. Качването по етажи се заплаща допълнително.

3. Доставка по куриер ЕКОНТ за сметка на клиента до посочен от Вас адрес.

МОНТАЖ НА МЕБЕЛИ

Всички корпусни мебели (спални, кухни, детски стаи, скринове, гардероби, бюра, офис мебели и др.) се предлагат в несглобен вид, опаковани в кашони. Същото важи и за всички офис столове. Монтажът на мебелите е услуга, която се заплаща допълнително. Стойността на монтажа се определя индивидуално за всяка поръчка.

Мебелна къща Ивели предлага монтаж за град София и град Пазараджик, където са нашите фирмени магазини, когато стоката се доставя от нас.

За останалите райони на страната, както и в случай, че стоката не се доставя от нас – по договаряне.

 

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки