НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Заплащане на закупени стоки и услуги 

Потребителят има възможност да избере един от следните начини да заплати своята поръчка:

1) Наложен платеж – цената на поръчката се заплаща изцяло в брой в момента на доставката (касов бон се предоставя от доставчика на поръчката).

2) Банков превод - цената на поръчката се заплаща по банковата сметка на доставчика. Доставчикът изпълнява доставката на поръчаните стоки след като плащането постъпи по банковата му сметка. 

3) Заплащане чрез виртуален ПОС терминал - стойността на направената поръчка се заплаща чрез виртуален ПОС терминал и едва след като транзакцията на плащането бъде потвърдена, Доставчика изпълнява доставката на поръчаните стоки и услуги. 

4) Купи на кредит чрез:

- БНП ПАРИБА ЛФ
 - национален телефон 070011801
www.bnpparibas-pf.bg/stokov-kredit.html

 - Ти Би Ай Банк 
  - национален телефон 070017571
https://www.tbibank.bg/en/

 -УниКредит Кънсюмър Файненсинг – услугата предстои да бъде активирана!
 - национален телефон 070015600 
http://www.ucfin.bg/

Поръчки с метод на плащане на Кредит, постъпват за разглеждане и одобрение към съответната кредитна компания. След издаване на становище за одобрение на стоков кредит, служител на Търговеца  се свързва с Потребителя и уточнява детайли за доставката на стоката с придружаващият пакет документи за подпис. Потребителят подготвя предварително копие на лична карта, заверено лично от него с подпис и "Вярно с оригинала", което предава на куриера заедно с подписаните документи.

Всички плащания се извършват в български лева, независимо от вида на разплащане.

Потребителят заплаща стойността по фактура на закупената стока, с включена цена за доставка /ако има такава, според избрания метод на доставка/.

В зависимост от избраният начин за плащане, Потребителят получава съответната информация, касаеща плащането /данни за банково плащане, препратка към електронно терминално разплащане, инструкция за плащане на банкомат, инструкция за плащане на каса/.

ВАЖНО!!! Съгласно чл.113, ал.4 от ЗДДС издаването на фактура или корекция по вече издадена фактура се извършва в срок до 5 (пет) календарни дни от датата на покупка. След изтичане на този срок Търговецът няма ангажименти за издаване на фактура или корекция по вече издадена фактура.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки