За поръчки и запитвания:
    +359 887 269 614
       orders@iveli.bg

МЕБЕЛИ ПО ПРОЕКТ

Мебелна къща Ивели изготвя и реализира комплексни интериорни решения по индивидуален проект. Нашите проектанти ще Ви дадат професионални съвети за ефективно разпределение, както и много креативни идеи за дизайн. Проектът е съобразен не само с конкретните пространствени особености на жилището, но и с уникалния вкус и предпочитания на всеки Клиент, без да пропускаме най-важното - удобството и функционалността.

Материалите, които използваме са ламинирани ПДЧ плоскости 18мм, фурнировани и нефурнировани МДФ плоскости, естествена дървесина (чам, бук или дъб), принт стъкло и др.  Богатото разнообразие от материали, цветове, модели и текстури, Ви дава възможността да развихрите въображението си и да ги съчетаете по свой уникален начин, за да придобие дома Ви цвят, живот, очарование и уютна атмосфера.

Сложете Вашият личен почерк във всяко едно помещение на дома си с мебели по поръчка от Мебелна къща Ивели!

Ако желаете да Ви изготвим проект или вече имате готов проект и искате ценова оферта, изпратете запитване на e-mail: orders@iveli.bg. Ще получите оферта в рамките на 5 работни дни.

При поръчката на мебели по индивидуален проект е желателен оглед и взимане на размери на място. Мебелна къща Ивели извършва БЕЗПЛАТНО вземане на размери за гр. София и гр. Пазарджик. За останалите райони на страната - по договаряне.

Мебелна къща Ивели извършва транспорт, разнос и цялостен монтаж на изработените по поръчка мебели. Стойността на тези услуги се калкулира отделно и ще бъде приложена към офертата за изготвения Ви проект.    

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки