За поръчки и запитвания:
    +359 887 269 614
       orders@iveli.bg

МЕБЕЛИ ПО ПРОЕКТ

Мебелна къща Ивели изготвя и реализира комплексни интериорни решения по индивидуален проект. Нашите проектанти ще Ви дадат професионални съвети за ефективно разпределение, както и много креативни идеи за дизайн. Проектът е съобразен не само с конкретните пространствени особености на жилището, но и с уникалния вкус и предпочитания на всеки Клиент, без да пропускаме най-важното - удобството и функционалността.

Материалите, които използваме са ламинирани ПДЧ плоскости 18мм, фурнировани и нефурнировани МДФ плоскости, естествена дървесина (чам, бук или дъб), принт стъкло и др.  Богатото разнообразие от материали, цветове, модели и текстури, Ви дава възможността да развихрите въображението си и да ги съчетаете по свой уникален начин, за да придобие дома Ви цвят, живот, очарование и уютна атмосфера.

Сложете Вашият личен почерк във всяко едно помещение на дома си с мебели по поръчка от Мебелна къща Ивели!

Ако желаете да Ви изготвим проект или вече имате готов проект и искате ценова оферта, изпратете запитване на e-mail: orders@iveli.bg. Ще получите оферта в рамките на 5 работни дни.

При поръчката на мебели по индивидуален проект е желателен оглед и взимане на размери на място. Мебелна къща Ивели извършва БЕЗПЛАТНО вземане на размери за гр. София и гр. Пазарджик. За останалите райони на страната - по договаряне.

Мебелна къща Ивели извършва транспорт, разнос и цялостен монтаж на изработените по поръчка мебели. Стойността на тези услуги се калкулира отделно и ще бъде приложена към офертата за изготвения Ви проект.    

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки