За поръчки и запитвания:
    +359 887 269 614
       orders@iveli.bg

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

  1. Натиснете бутона ПОРЪЧАЙ (вдясно от снимката на продукта), като преди това посочите желаното количество! На екрана ще излезе съобщение, че Избраният продукт е добавен в потребителската количка. Нейната икона е видима в горния десен край на страницата.  
  2. Ако желаете да добавите още продукти към Вашата поръчка, изберете Продължи пазаруването и отидете на съответния продукт в сайта, изберете количество, натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и той също ще бъде добавен в потребителската кошница към предишния продукт, който сте поръчали.
  3. Когато сте добавили всички желани продукти, изберете Продължи към плащане от помощния прозорец или влезте в Количката си, където можете отново да видите избраните продукти, тяхното количество и стойност и оттам да продължите към Плащане.
  4. Следващата стъпка е да се регистрирате, като попълните своите имена, e-mail и парола. Молим Ви да обърнете специално внимание на данните, с които се регистрирате. Тяхната достоверност ще ни помогне да се свържем с Вас, за да уточним важни детайли по Вашата поръчка като получаване на фактура, доставка и т.н.
  5. Изберете желаният от Вас метод на доставка и попълнете внимателно и коректно необходимите данни за Адреса на доставка. Стойността на доставката (ако има такава), ще се добави към общата стойност на направената поръчка. След това изберете и предпочитаният Начин на плащане.
  6. Следващата стъпка е да натиснете бутона ПЛАТИ, за да финализирате Вашата поръчка. Ще получите потвърждение, че поръчката е приета на екрана и на посочения от Вас e-mail.

При затруднение или нужда от допълнителна информация, нашият екип е на разположение. Свържете се с нас на телефони: 0888/ 216 419; 0887/ 269 614

Моля, имайте предвид, че не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон или чрез електронната ни поща. Наличните на склад в София продукти се доставят в срок до 7 работни дни. Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката им.

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки