КАК ДА ПОРЪЧАМ?

  1. Натиснете бутона ПОРЪЧАЙ (вдясно от снимката на продукта), като преди това посочите желаното количество! На екрана ще излезе съобщение, че Избраният продукт е добавен в потребителската количка. Нейната икона е видима в горния десен край на страницата.  
  2. Ако желаете да добавите още продукти към Вашата поръчка, изберете Продължи пазаруването и отидете на съответния продукт в сайта, изберете количество, натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и той също ще бъде добавен в потребителската кошница към предишния продукт, който сте поръчали.
  3. Когато сте добавили всички желани продукти, изберете Продължи към плащане от помощния прозорец или влезте в Количката си, където можете отново да видите избраните продукти, тяхното количество и стойност и оттам да продължите към Плащане.
  4. Следващата стъпка е да се регистрирате, като попълните своите имена, e-mail и парола. Молим Ви да обърнете специално внимание на данните, с които се регистрирате. Тяхната достоверност ще ни помогне да се свържем с Вас, за да уточним важни детайли по Вашата поръчка като получаване на фактура, доставка и т.н.
  5. Изберете желаният от Вас метод на доставка и попълнете внимателно и коректно необходимите данни за Адреса на доставка. Стойността на доставката (ако има такава), ще се добави към общата стойност на направената поръчка. След това изберете и предпочитаният Начин на плащане.
  6. Следващата стъпка е да натиснете бутона ПЛАТИ, за да финализирате Вашата поръчка. Ще получите потвърждение, че поръчката е приета на екрана и на посочения от Вас e-mail.

При затруднение или нужда от допълнителна информация, нашият екип е на разположение. Свържете се с нас на телефони: 0887/ 269 614; 0889/ 799 569;

Моля, имайте предвид, че не всички мебели, показани на нашия сайт, са налични на склад. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон или чрез електронната ни поща. Наличните на склад в София продукти се доставят в срок до 7 работни дни. Срокът на доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока, необходим за изработката им.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки